Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Mitt sista inlägg!

Hej, här kommer mitt sista inlägg på skolans blogg! I vår är det dags för examen och jag måste erkänna att tiden på universitetet verkligen bara rusat förbi. Ni kan fortsätta följa mig och mitt studentliv på skolans instagram, som ni hittar under namnet Servicemanagement. Men här och nu tänkte jag sammanfatta tiden på bloggen som ett litet avsked. I mitt allra första inlägg, som ni hittar HÄR, skrev jag om att utbildningen kändes helt rätt för mig och det måste jag hålla med mig själv om. Nu när jag läst i fyra och en halv termin av sex ser jag hur kurserna hänger ihop och vad de kan ge mig till mitt framtida arbetsliv. Jag ser bredden på utbildningen som en stor möjlighet för framtiden och känner att det var helt rätt val av utbildning för mig. Hur passande är det inte att läsa en utbildning med inriktning på logistik i en stad som Helsingborg? Vi har till och med utsikt från Campus ner till Helsingborgshamn! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har skrivit två inlägg med recept för studentplånkan som finns att hitta HÄR och HÄR, vilket är sådant jag själv verkligen uppskattar när andra delar med sig av. Utöver det har jag tipsat om hur man ska boosta sin studieteknik HÄR samt allt man behöver veta inför en tenta HÄR, sådant som jag själv hade önskat att någon tipsat mig om innan jag började plugga. Utöver det skrev jag också två inlägg om tentaångest och att vara stressad som student som finns HÄR och HÄR. För stressad är man väl i perioder, eller? För tillfället läser jag kursen Strategi och Verksamhetsstyrning och har denna veckan budgetering och budgetprocessen som fokus och om ett halvår är det dags för examensarbetet att dra igång – så spännande! Vill man ha mer insyn i hur en vecka på universitetet kan se ut skrev jag ett inlägg om just det, som finns att hitta HÄR

 

 

 

 

 

 

 

Med detta inlägg vill jag säga tack för mig och hoppas att ni följer Service Management på instagram, så ses vi där! Over and out.

 

Julia