Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vi som skriver

Sandra UhdeService management, Tourism & hotel

Sandra Uhde
Alla Sandras inlägg

Här har ni mig, Sandra Uhde, energifylld och driven tjej på 21 jordsnurr från en byhåla utanför Malmö stad. Flyttade upp till Helsingborg förra hösten i samband med att jag kom in på min utbildning – Service Management, Tourism & hotel. Efter studenten tog jag likt alla andra ett sabbatsår där jag packade ryggsäcken och drog till varmare breddgrader innan jag landande i skolbänken igen. Trots tentaperioder älskar jag studentlivet! Förutom alla härliga människor du möter introduceras ständigt nya möjligheter inför framtiden som får en både motiverad och inspirerad. Utöver plugget arbetar jag extra på Lindex och engagerar mig i studentföreningar. Träning är även en stor del av min vardag och såväl att hänga med vänner och familj!
Mejla Sandra


Linnea JohanssonEquality and diversity management

Linnea Johansson
Alla Linneas inlägg

Jag heter Linnea Johansson, är 23 år gammal och ser mig själv som en snäll, positiv och lite halv-crazy människa. Jag är uppvuxen i Karlskrona och har utöver det bott i Oslo, Barcelona och (taaada) Lund. Jag är klar med min fjärde termin på utbildningen Equality and diversity management och drar nu flyttlasset mot USA. Närmare bestämt till Santa Barbara, för att studera på University of California. Att få resa och upptäcka nya kulturer är för mig ett stort privilegium därför är jag så otroligt glad över den här chansen och jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Utöver att resa så älskar jag att umgås med mina vänner, träna och engagera mig i olika föreningar. Jag älskar att njuta av vardagen helt enkelt, för är inte livet helt amazing?!
Mejla Linnea


Logistics service managementJulia Fredriksson

Julia Fredriksson
Alla Julias inlägg

Mitt namn är Julia och jag läser just nu mitt andra år på Logistic Service Management. Jag är 26 år, kommer från Göteborg och är nu bosatt i Helsingborg. Jag har tidigare arbetat och drivit ett företag i nagelbranschen under 5 år men valde att läsa Logistics service management för att utvecklas ytterligare. Jag har kvar mitt företag vid sidan av studierna för naglar är en stor hobby jag har. Jag älskar företagande och ledarskap, det är verkligen något som jag brinner för! Tycker mycket om att lyssna på andra människor som har ett mål och en vision i sitt företagande, det är sådant som inspirerar mig. Jag hoppas kunna inspirera andra till att plugga och våga testa och tänka nytt!
Mejla Julia


Master’s programme in Service Management, Retail

Nuur Kasem
Alla Nuurs inlägg

My name is Nuur and I am a 30 year old Swedish Master student. I study service management with Retail as specialization and I am currently in my third semester in the master program. I took my bachelor in service management with Health as specialization in 2017 and I have also fashion design as a background. I am a very creative person who loves sewing and creating artwork on my free time and enjoy taking long walks.
Send an email to Nuur