Vi som skriver

Saara LindbohmService management, Health
Saara Lindbohm
Alla Saaras inlägg

Jag heter Saara och är en 20-årig tjej från Helsingfors, Finland. Jag har finska som modersmål men läser ändå andra året på Service management med inriktningen Health management på svenska vilket är superspännande och kul! Med mitt brinnande intresse för hälsa, träning och välmående så jobbar jag också som Bodybalance instruktör. Jag är en person som får energi av träning men också av att träffa nya människor. Sedan jag startade min utbildning på campus har jag mött så underbara människor som gör livet i Helsingborg till det bästa!
Skicka ett mail till Saara.Service management, Retail

Jonas Fiskaare
Alla Jonas inlägg

Hej! Jag heter Jonas  och är 22 år gammal. Born and raised i Stockholm men när jag bestämde mig för att börja plugga föll valet på Lund och flyttlasset gick ner till Skåne. Jag ångrar det inte en sekund. Jag har nu genomfört fem terminer på Service managementprogrammet med inriktningen retail. Under mina år som student har jag spenderat mycket av min fritid i Lunds nationsliv vilket jag starkt rekommenderar nya blivande studenter att också göra. Jag är en person som älskar sociala tillställningar och fester och på den fronten är det inte många platser som överträffar Lund. Jag har även ett mycket stort och gediget sportintresse där handboll och tennis är de absoluta favoriterna.

Jag besvarar mer än gärna frågor ifall ni undrar något om utbytesstudier, studier i Kanada eller helt enkelt har frågor som rör studentlivet i allmänhet.
Skicka ett mail till Jonas.Service management, Tourism & hotel

Nora Johnsson
Alla Noras inlägg

Mitt namn är Nora och jag läser Service management tourism (som numer heter Tourism & hotel), sjätte terminen. Jag är 24 år gammal och kommer från de Småländska skogarna. Att ha många bollar i luften är något jag älskar, både i skolan och utanför. Detta året arbetar jag även som SI-ledare för våra nya studenter vilket jag kommer skriva mer om. Jag reser så ofta jag kan, älskar att åka både snowboard och skidor, tränar gärna och givetvis umgås jag en del med mina vänner. Service management är en utbildning som verkligen fallit mig i smaken och jag hoppas att jag på bästa sätt kan förmedla min erfarenhet och även nuvarande studier på bästa sätt!
Skicka ett mail till Nora.


Sofia Palmkvist

Equality and diversity management
Sofia Palmkvist
Alla Sofias inlägg

Jag heter Sofia och läser mitt tredje och sista (!) år på programmet Equality and diversity management. Jag är 27 år och bosatt i Malmö, men har spenderat hösten i Frankfurt under vår valbara termin. Under denna tid har jag fått chans att utforska staden samtidigt som jag läst kurser på distans vilket har passat mig perfekt! Jag tycker om att resa och se nya platser, och leta upp smultronställen att hänga på. Tycker också om att strosa runt i secondhandbutiker, styra middagar med mina vänner och sträckkolla serier.
Skicka ett mail till Sofia.


Logistics service managementJulia Fredriksson
Julia Fredriksson
Alla Julias inlägg

Mitt namn är Julia och jag läser just nu mitt andra år på Logistic Service Management. Jag är 26 år, kommer från Göteborg och är nu bosatt i Helsingborg. Jag har tidigare arbetat och drivit ett företag i nagelbranschen under 5 år men valde att läsa Logistics Service Management för att utvecklas ytterligare. Jag har kvar mitt företag vid sidan av studierna för naglar är en stor hobby jag har. Jag älskar företagande och ledarskap, det är verkligen något som jag brinner för! Tycker mycket om att lyssna på andra människor som har ett mål och en vision i sitt företagande, det är sådant som inspirerar mig. Jag hoppas kunna inspirera andra till att plugga och våga testa och tänka nytt!
Skicka ett mail till Julia


Master’s programme in Service Management, Retail
Nuur Kasem
Alla Nuurs inlägg

My name is Nuur and I am a 30 year old Swedish Master student. I study service management with Retail as specialization and I am currently in my third semester in the master program. I took my bachelor in service management with Health as specialization in 2017 and I have also fashion design as a background. I am a very creative person who loves sewing and creating artwork on my free time and enjoy taking long walks.
Send an email to Nuur