Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vi som skriver

Service management – Retail

Frida Eggert

Jag heter Frida Eggert och är 23 år gammal.
Jag är inne på mitt sista år på kandidatprogrammet Service Management med inriktningen Retail. Sedan några år tillbaka bor jag i Helsingborg och jobbar extra i butik när jag inte pluggar. På bloggen kommer jag att berätta om hur det är att skriva ett examensarbete, och dela med mig av det jag lärt mig under tiden på Campus Helsingborg. 

Service management – Retail

Medina Hajra

Mitt namn är Medina Hajra och jag är 21 år gammal. Just nu läser jag termin fyra på kandidatprogrammet Service Management, Retail. Kandidatprogrammet har gett mig möjlighet att få en bred kunskap om ekonomi, ledarskap, organisation och marknadsföring, vilket jag tycker är superkul och intressant! Här på bloggen kommer jag att dela med mig om hur det är att studera på Service Management och allt därtill.  

 

 

Service management – Hälsa 

Emilia Björklund

Mitt namn är Emilia Björklund och är 22 år gammal. Programmet jag studerar är Service Management med inriktning hälsa och jag läser just nu termin två.

När jag inte studerar jobbar jag extra i en mindre butik. Det jag kommer dela med mig i bloggen är bland annat hur det är att vara ny student, om programmet och studentlivet i övrigt.