Vi som skriver

Saara LindbohmService management, Health
Saara Lindbohm
Alla Saaras inlägg

Jag heter Saara och är en 20-årig tjej från Helsingfors, Finland. Jag har finska som modersmål men läser ändå andra året på Service management med inriktningen Health management på svenska vilket är superspännande och kul! Med mitt brinnande intresse för hälsa, träning och välmående så jobbar jag också som Bodybalance instruktör. Jag är en person som får energi av träning men också av att träffa nya människor. Sedan jag startade min utbildning på campus har jag mött så underbara människor som gör livet i Helsingborg till det bästa!
Skicka ett mail till Saara.Service management, Retail

Jonas Fiskaare
Alla Jonas inlägg

Hej! Jag heter Jonas  och är 22 år gammal. Born and raised i Stockholm men när jag bestämde mig för att börja plugga föll valet på Lund och flyttlasset gick ner till Skåne. Jag ångrar det inte en sekund. Jag har nu genomfört fyra terminer på Service managementprogrammet med inriktningen retail. Under mina två år som student har jag spenderat mycket av min fritid i Lunds nationsliv vilket jag starkt rekommenderar nya blivande studenter att också göra. Jag är en person som älskar sociala tillställningar och fester och på den fronten är det inte många platser överträffar Lund. Jag har även ett mycket stort och gediget sportintresse där handboll och tennis är de absoluta favoriterna.

I skrivande stund befinner jag mig på kanadensiskt territorium, närmare bestämt på University of Guelph i provinsen Ontario. Jag har nämligen fått den fantastiska möjligheten att spendera min femte termin här. Jag är supertaggad på detta och tänker därför att det vore ett perfekt tillfälle att börja blogga för att dela med mig av vad som förhoppningsvis blir en oförglömlig och fantastisk upplevelse. Jag besvarar mer än gärna frågor ifall ni undrar något om utbytesstudier, studier i Kanada eller helt enkelt har frågor som rör studentlivet i allmänhet.
Skicka ett mail till Jonas.Service management, Tourism & hotel

Nora Johnsson
Alla Noras inlägg

Mitt namn är Nora och jag läser Service management tourism (som numer heter Tourism & hotel), femte terminen. Jag är 24 år gammal och kommer från de Småländska skogarna. Att ha många bollar i luften är något jag älskar, både i skolan och utanför. Detta året arbetar jag även som SI-ledare för våra nya studenter vilket jag kommer skriva mer om. Jag reser så ofta jag kan, älskar att åka både snowboard och skidor, tränar gärna och givetvis umgås jag endel med mina vänner. Service management är en utbildning som verkligen fallit mig i smaken och jag hoppas att jag på bästa sätt kan förmedla min erfarenhet och även nuvarande studier på bästa sätt!
Skicka ett mail till Nora.


Sofia Palmkvist

Equality and diversity management
Sofia Palmkvist
Alla Sofias inlägg

Jag heter Sofia och läser mitt tredje och sista (!) år på programmet Equality and diversity management. Jag är 27 år och bosatt i Malmö, men har spenderat hösten i Frankfurt under vår valbara termin. Under denna tid har jag fått chans att utforska staden samtidigt som jag läst kurser på distans vilket har passat mig perfekt! Jag tycker om att resa och se nya platser, och leta upp smultronställen att hänga på. Tycker också om att strosa runt i secondhandbutiker, styra middagar med mina vänner och streckkolla serier.
Skicka ett mail till Sofia.


Logistics service managementJulia Fredriksson
Julia Fredriksson
Alla Julias inlägg

Mitt namn är Julia och jag läser just nu min första termin på Logistic Service Management. Jag är 25 år, kommer från Göteborg och är nu bosatt i Helsingborg. Jag har tidigare arbetat och drivit ett eget företag i 5 år men har nu valt att läsa Logistics Service Management för att utveckla just den biten. Älskar företagande och ledarskap, det är verkligen något jag brinner för! Älskar att lyssna på andra människor som har ett mål och en vision i sitt företagande, det är sådant som inspirerar mig. I mitt företag har jag arbetat som nagelterapeut och hyrt en plats på salong. Detta är en stor passion jag ha och jag har tävlat en del inom just naglar. Som bäst har jag placerat mig på en fjärde plats på Svenska mästerskapen i nageldesign och en andra placering på Nailympia i London. Jag hoppas kunna inspirera andra till att plugga och våga testa nya möjligheter!
Skicka ett mail till Julia.


Logistics service management
Anton Brandt
Alla Antons inlägg

Jag läser andra året på Logistics Service Management. Ursprungligen från Göteborg men redan spenderat fyra år i Skåne. Fem intressanta saker om mig:

1. Älskar Arsenal.
2. Är topp fyra bäst i skolan på att laga mat.
3. Älskar torsdagspubben.
4. Är orimligt konflikträdd.
5. Älskar tydlighet.

Skicka ett mail till Anton.