Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vi som skriver

Dea Kreci

Master’s programme in Service Management, Retail

Dea Kreci

My name is Dea Kreci and I am currently studying Service Management with a specialization in Retail. I was born in Albania and raised in Greece and now I live in Helsingborg. I took my bachelor’s in Public Administration in Athens and I worked in an international company during my gap year. In my spare time, I watch movies and documentaries with a focus on nature, animals and planets. I also love hiking and exploring new places.


Logistics service management

Julia Fredriksson
Alla Julias inlägg

Mitt namn är Julia och jag läser just nu mitt andra år på Logistic Service Management. Jag är 26 år, kommer från Göteborg och är nu bosatt i Helsingborg. Jag har tidigare arbetat och drivit ett företag i nagelbranschen under 5 år men valde att läsa Logistics service management för att utvecklas ytterligare. Jag har kvar mitt företag vid sidan av studierna för naglar är en stor hobby jag har. Jag älskar företagande och ledarskap, det är verkligen något som jag brinner för! Tycker mycket om att lyssna på andra människor som har ett mål och en vision i sitt företagande, det är sådant som inspirerar mig. Jag hoppas kunna inspirera andra till att plugga och våga testa och tänka nytt!
Mejla Julia


Secured By miniOrange