Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vi som skriver

Dea Kreci

Master’s programme in Service Management, Retail

Dea Kreci

My name is Dea Kreci and I am currently studying Master’s programme in Service Management with a specialization in Retail. I was born in Albania and raised in Greece and now I live in Helsingborg. I took my bachelor’s in Public Administration in Athens and I worked in an international company during my gap year. In my spare time, I watch movies and documentaries with a focus on nature, animals and planets. I also love hiking and exploring new places.


Emma Larsson

Service management – Retail

Emma Larsson

Jag heter Emma Larsson, jag är 21 år och har bott i Helsingborg i snart 3 år. Om dagarna går mycket tid till plugget men utöver det så hittar jag på mycket blandade aktiviteter med mina kompisar och min sambo. Jag spelar innebandy för stadens lag FC Helsingborg, har hittat intresset för paddel, försöker hinna med goda fikor eller luncher, tar långa promenader och älskar spelkvällar. Ursprungligen kommer jag från Småland, närmare bestämt Växjö, och har alltid haft ett intresse för mina medmänniskor och att utdela service. Med tiden har jag därför insett att Service Management programmet har passat mig som handen i handsken, jag läser med inriktning Retail, något jag kommer berätta mer om i kommande inlägg.