Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Terminen är igång!

Nu är terminen i igång och förhoppningsvis har vi studenter kommit in i våra rutiner och hittat passande studietekniker. För min del som är studentambassadör hade vi Kick off i helgen på Mindpark i Helsingborg och det var jättekul att träffa resterande studentambassadörer!

Jag har påbörjat andra året på programmet och vi startade med kursen ”Organisering och marknadsföring” vilket har ett intressant innehåll och hittills är den här kursen min favorit just på grund av dess innehåll. Det märks att nivån har höjts jämfört med första året, men å andra sidan djupdyker vi ytterligare i de olika ämnena och övar på att ha ett kritiskt förhållningssätt, något som jag tror är nyttigt inför arbetslivet.

Jag vill dessutom slå ett slag för mina tidigare inlägg om du vill veta mer hur man kan engagera sig i studentlivet, var man hittar kurslitteratur, hur boende fungerar samt ett inlägg om studieteknik jag själv hade velat veta som ny student!

Var hittar jag kurslitteratur?

Var hittar jag studentbostad?

Engagera dig som student

Det här hade jag velat veta som ny student

/Emilia