Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Vår i Helsingborg

Vilken fantastiskt helg det har varit här i Helsingborg! Strålande sol och värme kring 15 grader. Jag hade besök hemifrån, Göteborg, i helgen och kunde verkligen visa upp Helsingborg från den bästa sidan! Vi strosade på strandpromenaden och landborgspromenaden, åt lunch på en solig uteservering och spanade in både rådhuset och kärnan.

I skolan pratar vi mycket om hur bra just Helsingborg är logistikmässigt, nära kontinenten osv. Därför tog vi också en sväng över till Danmark i helgen, åt smørrebrød som sig bör. Sjukt smidigt att ta sig dit. 

I skolan denna veckan kör vi igång med Fresh Connection på riktigt. Ett projekt jag skrivit tidigare om på bloggen HÄR. Det ska bli väldigt kul och jag har höga förväntningar! I dag skulle vi haft workshop men den blev tyvärr inställd på grund av sjukdom. Sånt som kan hända och vi ska ta ikapp det vid ett annat tillfälle. I dag ska jag då i stället plugga en del hemma, räkna på kapitalbindning under transport och servicenivå på lager enligt standardavvikelser. Mycket intressant men också lite klurigt. Snart så sitter det, det gäller att kämpa på medan det är färskt i huvudet och inte vänta in i det sista (typ veckan innan tenta…). Sedan ska jag också i väg och jobba en sväng. Jag har skaffat mig ett extrajobb, hittade det via helsingborgsstudent.se’s facebooksida, men det kan jag berätta mer om någon annan gång. Nu blir det plugg! Ha en fin dag.

Julia