Inte bara plugg

Emelie skrev sitt förra inlägg har man mycket annat än bara skola att tänka på under sin studietid. Man måste tänka på studierna, jobbet, sociala livet och andra saker. En sak som jag har lärt mig är att man inte får glömma bort är att ha roligt.

I fredags lämnade vi som läser Service Management in vårt sista arbete i kursen “Strategi och verksamhetsstyrning”. Det var verkligen skönt. Känslan när man är klar med en kurs är nog en av de bästa känslorna som finns. Detta firades med fonduekväll med några kompisar vilket var ett superbra avslut på kursen. Nu är det dags för en ny kurs och batterierna är laddade.

IMAG1417

Mitt skrivbord har nog aldrig varit såhär städat som undertiden jag skrev arbetet 🙂

IMAG1453

Mysigt inför founduekväll.

För att inte enbart tänka på studierna är jag matlagsledare i studentföreningen /Stampus som jag skrev om i ett tidigare inlägg. I söndags var det dags för brunch vilket är superroligt att fixa. Att stiga upp kl 8 på en söndag känns inte så farligt som det låter då man har något att se fram emot. Nedan ser ni lite bilder från söndagens fantastiska brunch. Det bästa är att brunchen är öppen för alla! Så även du som läser denna blogg men inte går på Campus kan komma och äta! Bra eller hur?

IMAG1499

Massor med godsaker på brunchen.

IMG_20131103_105444

Frukt i alla dess former.

IMAG1497

Mums!

Nu är det dags att besöka gymmet så att jag kommer i beachform inför surfresan i januari. Berättar mer om det i nästa inlägg. Ha en bra fortsättning på veckan och glöm inte bort att ha roligt!

Om Wilhelm Öhman

En glad finne som har flyttat till Helsingborg från Helsingfors för att plugga det jag gillar. På fritiden fotar jag mycket och älskar att träna! Frågor? Maila: wilhelm.ohman@gmail.com
Det här inlägget postades i Absolut Student, Bilder, Event och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Pingback: Att pausa | Service Management Blogg

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt