Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En månad har gått!

Då har det gått en månad sedan skolan började för min del. Jag var i Australien och hälsade på min flickvän så jag missade den första veckan. Mitt namn är alltså Wilhelm, kallas för Wille, och jag gå tredje året Service Management med inriktningen Hotell&Restaurang.

Första månaden har varit fullspäckad med program. Plugga, filma in en film för Campus Helsingborg och HBG, laga mat på Villan.

I denna kurs som vi läser har vi ingen tenta i vilken är intressant då vi är vana med det. Istället får vi varje vecka ett “case” som vi skall läsa och sedan svara på några frågor. Detta sätt tycker jag om för då sätter jag mig mera in i kurslitteraturen och läser den på djupet.

Men skolan är inte bara plugg som tur utan man kan göra en massa annat också. Jag har varit med i en reklamfilm för Campus HBG och Helsingborg som studentstad. Det var super roligt men också svårt. Jobbigt att försöka vara “normal” när man har en stor filmkamera framför sig. Förutom filmen är jag även matlagsledare i studentföreningen /Stampus. Detta betyder att jag och tre andra är ledare för ett gäng på 15 personer som håller igång en restaurang på Villan. Vi serverar en middag varje tisdag och brunch första söndagen i månaden. Det är roligt att vara med i olika grejer utanför skolan så att man tänker på något annat än bara skola.

Tack för mig nu skall jag fortsätta plugga. Nedan några bilder från första månaden.

Boken vi läser nu.
Kärnan.
Vackra Helsingborg.
Mingelkväll på Tr3tton med studentföreningen /Stampus.
Hemmagjorda kanelbullar på kanelbullens dag.

08 oktober, 2013

Inlägget postades i

Okategoriserade

En kommentar

  1. Inte bara plugg | Service Management Blogg

    […] på studierna är jag matlagsledare i studentföreningen /Stampus som jag skrev om i ett tidigare inlägg. I söndags var det dags för brunch vilket är superroligt att fixa. Att stiga upp kl 8 på en […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *