Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Varma Hälsningar från UCSB

Halloj Alla!

Nu börjar det bli riktigt varmt här borta. Himla skönt tycker jag. Idag har jag varit i USA i exakt 6 månader. Trots detta så känns det som det var i förra veckan jag åkte hemifrån. Dom här 6 månaderna har varit helt fantastiska. Jag har verkligen kommit in i det amerikanska samhället och det känns konstigt att jag har mindre tid kvar här än tiden som gått. 

 Just nu sitter jag och pluggar inför finals. Winter-quarter börjar lida mot sitt slut (sista veckan nästa vecka) och jag tror att alla här ser riktigt mycket fram emot spring-quarter. Jag har hört att spring-quarter ska vara den roligaste terminen, vilket jag absolut kan tänka mig, för vem blir inte glad av sol och värme? 

Annars är allt väldigt bra! Hoppas allt är bra med er där hemma och att Agora-dagen blev en succé (vilket jag är övertygad om).// Linnea 

15 mars, 2019

Inlägget postades i

Okategoriserade

En kommentar

  1. Susanne Carlsson

    Duktiga du!!! Saknar dig ❤️❤️❤️

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.