Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Varför Lund?

Hej på er,

Det är pinsamt länge sen förra inlägget. Vårterminen satte igång med fullt ös den 20 januari och andningspauserna har inte varit många. Sista terminen vid Lunds Universitet består av kandidatuppsats och Lundakarneval!

En av de bästa anledningarna med att studera här i Lund är det underbara studentlivet. Under mina år här har jag varit aktiv vid Lunds nation och frivilligt jobbat långa pass på luncher, sittningar och klubbar. Det som gör det värt att lägga ner så mycket tid men inte få betalt är alla de underbara nya vännerna man får på köpet, samtidigt som det är väldigt roligt och lärorikt. Jag har även varit aktiv i Lundaspexarna och deras barsektion. Vi har blandat egen punsch och snaps, organiserat alla fester och sett till att alla har det allmänt gött.

1798767_10152012322573303_1256522941_n
Hela Futuralkarnevalens ledningsgrupper jobbar för fullt inför uppropet den 9 februari

I vår är jag engagerad i det mest fantastiska spektakel som anordnas i Lund vart fjärde år, nämligen Lundakarnevalen. Jag är kommunikationschef för krog launchingpad och administrerar i runda slängar 300 karnevalister, vilket innebär en vansinnigt massa mailande och informationsspridande. Det är så himla roligt att få prova på det jag vill arbeta med i framtiden, kommunikation! Dessutom har jag en underbar ledningsgrupp som jag arbetar med och vi är ett gäng med helt olika egenskaper, men tillsammans fungerar vi strålande. Så för att summera detta inlägg vill jag helt enkelt tala om för dig som står och väljer universitet, att välja Lund kan vara det bästa valet du någonsin gjort!

 

 

15 april, 2014

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *