Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Varför du ska välja Lunds Universitet

Hej allihopa, 

Antagningen inför hösten är numera öppen på antagning.se och det är många som kommer att stå inför tuffa val angående vilket program eller universitet man ska plugga. Så, därför tänkte jag förklara två primära anledningar för er varför just Lunds Universitet är ett bra val. 

Populär utbildning/universitet: Lunds Universitet har kvalitativ utbildning. Lund är ett av de bästa universiteten i Sverige och har rankats som topp universitet världen över. Så personligen kände jag att Lunds Universitet var ett självklart val då jag vet att jag får en bra utbildning! Dessutom har Lunds Universitet en mycket bred variation på kandidatprogrammen. Så du har ett brett urval att välja emellan. 

Studentlivet: Om du vill utnyttja studietid till fullo och känna på hur studentlivet är så är Lunds Universitet rätt val.  Livet består av mer än föreläsningar och tentor och här har du flera nationer, kårer och studentföreningar som du kan engagera dig i. Det finns även Lundakarnevalen, baler, sittningar och andra festligheter. 

/Medina 

 

 

29 mars, 2022

Inlägget postades i

Ambassadörsuppdrag