Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Välkomna till EDM-bloggen!

skrivet av Rebecca

Hej på er!

Nu har jag också gått med i Campus bloggteam som representant för min utbildning Equality and Diversity Management. Jag läser nu andra året vilket också innebär att jag ingår i den första antagna klassen och vi blir först ut att examineras från utbildningen våren 2014!

Lite om mig själv:
Jag heter Rebecca, är 22 år och uppväxt i Eslöv, en liten stad mitt i Skåne.
Jag har alltid varit intresserad av servicebranschen och efter studenten fick jag jobb på ett hotell i Köpenhamn och flyttade dit och bodde i 1,5 år. Sen packade jag resväskan och backpackade i Sydamerika och USA i några månader och efter det kändes det som att jag var redo att sätta mig i skolbänken igen. Det var då jag hamnade på Lunds Universitet och Campus Helsingborg på en helt nystartad linje som jag egentligen inte visste så mycket om.

Equality and Diversity Management är en tvärvetenskaplig linje med lika delar Service Management och Genusvetenskap. Det innebär att jag läser allt från företagsekonomi, ledarskap och organisation till jämställdhet, mångfald och globalisering. Denna terminen läser vi 3 delkurser i juridik – lite tufft ibland men väldigt intressant! Mer om utbildningen och vad vi läser.

Universitetsbiblioteket i Lund
Obligatoriskt Campus-kaffe & kaffe-kort
…för i vissa kurser läser man såhär tjocka böcker!

Hoppas jag kan locka er med lite smått & gott om studentlivet och allt som hör till 🙂

Ha det bra så länge!
Rebecca

07 november, 2012

Inlägget postades i

Bilder Intressant Studentliv Utbildning

En kommentar

  1. Anna Lindén

    Välkommen till bloggen Rebecca, det ska bli spännande att följa med dig i Lund och Helsingborg!
    /Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *