Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Uppstart av examensarbete

Hej på er, 

Starten för examensarbetet kryper närmre och närmre. På måndag är det äntligen dags. Men idag kliade det i mina fingrar och jag skickade iväg ett snabbt meddelande till min skrivpartner och ifrågasatte om jag fick smygstarta. Vi kommer att skriva om hur omställningen till en mer digitaliserad handel har påverkat olika transporter av kylda tillsammans med icke-kylda varor. Det kanske inte låter super spännande på rak arm, men vem vill inte bidra med information till handelns utveckling. 

Så från och med måndag kommer jag att kunna berätta mer om vårt arbete och själva processen till hur man skriver ett examensarbete. Men även vad vi stöter på för utmaningar och vad som kan vara viktigt att tänka på. Jag hoppas ni vill läsa vidare om de och självklart kommer jag posta mer generella inlägg om hur de är att vara universitetsstudent och hur de är att studera i Helsingborg. Om det är något speciellt du undrar så tveka inte att ställa frågor. 

Hoppas du också får en trevlig dag i solen!

19 mars, 2020

Inlägget postades i

Logistics Studier