Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Update from Cali!

HEJ ALLESAMMANS!

Hoppas ni har det fantastiskt hemma. Här i Cali börjar det bli, likt Sverige, kallt och vinter. Det är runt 10-15 C på morgonen/kvällen men det blir fortfarande upp till 25 C på dagen. Värmen är helt fantastisk men det känns absolut inte som 1 december (förutom julbelysningen som är uppsatt i palmerna). Så vad har hänt sen senaste gången jag postade ett inlägg? Den största händelsen skedde definitivt under förra helgen. Det var nämligen inte vilken helg som helst utan… THANKSGIVING. Vilket var himla häftigt att uppleva.

Thanksgiving verkar vara en av Amerikanarnas absoluta favorit högtid. Vilket jag förstår! Syftet är inte att ge massa presenter utan meningen är att man ska samlas, äta och bara njuta av varandras sällskap. Vilket är fint. Det verkar som att folk inte stressar upp sig lika mycket inför högtiden och den är inte alls lika kommersiell som julen. Vi fick tre dagar ledigt från skolan och på själva thanksgiving åkte jag hem till en kompis familj här i Santa Barbara. Vi åt mat, spelade spel och hade det allmänt trevligt.

Tiden flyger iväg och om två veckor är det dags för finals. Vilket känns bra, det ska bli skönt att få det gjort för att sedan kunna fira jul. Utöver thanksgiving och finals är det väldigt bra här borta. Jag har definitivt kommit in i vardagen och skaffat mig rutiner.

Jag vill även passa på att säga STORT GRATTIS till alla er där hemma som förra veckan fick veta att ni blivit nominerade till University of California. Oj vilken upplevelse ni har framför er. Kom ihåg att intre stressa upp er för mycket angående ansökningsprocessen, allt kommer lösa sig och bli kanonbra.


Det var allt för mig! Ha det bra!

// Linnea

02 december, 2018