Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Tack för mig

Hej bloggen!
Igår fick jag reda på att vi blivit godkända på vårt examensarbete, vilket innebär att jag officiellt har en kandidatexamen i Service Management! Det känns jätteskönt, även om det är svårt att fatta att det redan gått tre (!!) år. Nu i juni tar jag faktiskt lite ledigt, men resten av sommaren ska jag jobba i butik. Till hösten väntar antingen fortsatta studier eller arbete, det har jag inte riktigt bestämt än – men oavsett ska det bli spännande att påbörja något nytt. 

Buffén när vi firade vår examensdag!

 

Att jag fått min kandidatexamen innebär ju också att det här blir mitt sista inlägg på bloggen. Jag vill därför tacka för mig och jag hoppas att det varit roligt att läsa mina inlägg om livet som Service Management-student. Jag får också önska lycka till till de som avslutat första och andra året, och till de som börjar till hösten. Ta vara på den här tiden och gör det mesta av åren som student!

/Frida 

10 juni, 2021

Inlägget postades i

Studier