Sommaren lurar runt hörnet…

Hej alla sommarlängtande,

Nu närmare sig sommaren med stormsteg och det är dags att summera vårens bravader, men måste först följa upp Stockholmsresan som inte har blivit bloggad om ännu!

Smakprov!

Vi (jag och Sara) såg fram emot en härlig GastroNordmässa med många spännande företag och nya kontakter. Vi satte på oss våra uniformer och gav oss ut i vimlet. Nu visade det sig att dagen vi valt att besöka mässan var gymnasieelevernas dag. Det var ett herrans spring i gångarna och jag tror inte att företagen som var där förstod i vilket syfte jag och Sara var där. Men vi var framme och pratade med de företag som intresserade oss och smakade sedan på alla mängder läckerheter som erbjöds. Trots att det mest stod säljare i montrarna så tror jag nog att vi skapade någon slags kontakt eller iallafall visade upp våra ansikten för framtida förbindelser. Det var en givande dag eftersom det var många företag vi aldrig hört talas om som ställde ut. Givande inför eventuellt arbetssökande när skolan är klar om ett år, lite drygt.

Just nu är koncentrationen total på projektet vi arbetar med. Vi ska kartlägga och analysera en förändringsprocess, i en organisation där kundmöten sker, som har genomförts för att effektivisera och öka kvaliteten. Och detta genom att applicera den kurslitteratur och de föreläsningar vi har haft under våren. Intressantare än vad jag trodde (låter krystat men är sant)!

Inte långt kvar till sommarlov som ska fyllas med jobb och extrakurs!

Avslutning på Stockholmsresan vid Mälarhöjdens vatten

Tjo på er så länge!

Det här inlägget postades i Ambassadörsuppdrag, Bilder, Intressant och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt