Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Slutbetyg från ICMS

God fortsättning på Er alla!

Här kommer jag med ytterligare en hälsning från Australien. För trots att jag hade min sista tenta i mitten av December har jag valt att ha några veckors semester i denna fantastiska stad som Sydney faktiskt är. Vi har också fått reda på våra slutbetyg från ICMS och jag är så lycklig och lättad över att jag klarade mig i allt! Terminen här har verkligen varit tuff och en prövning på många sätt – men också så otroligt utvecklande. Mitt perspektiv har breddats och visste ni att trots att jag är 16000km från Sverige så vet alla här vad Tourism Management är? Det tycker jag är fantastiskt på något sätt.

Här är några favoriter från tiden här! 

 

  

Jenna.

3 comments

 1. Karola

  Så underbart och helt fantastiskt! <3

 2. Anders Liljeqvist

  Fina bilder från Manly!

  Nu när terminen är slut och du kan se tillbaka på det, skulle du rekommendera ICMS till andra? Jag har fått flera frågor från vänner och läsare av min blogg som är nyfikna på att läsa där, om undervisningen är lika bra som lokalerna och Manly-området så är det ett enkelt beslut att plugga där om man vill läsa turism med mera.

  -Anders Liljeqvist
  Bloggar på http://www.swedesinaustralia.com

 3. jenna

  Hej Anders,

  Tack för din kommentar!
  Personligen är jag otroligt nöjd och glad över min min termin på ICMS. Jag rekommenderar alla att läsa där om de är nyfikna på det. Lärarna är kunniga och inspirerande och man lär sig väldigt mycket. Det är också mycket tuffare och högre studietempo än universitet i Sverige, vilket man skall vara beredd på. De har tre terminer per år och man läser flera kurser parallellt. De blandar också kurserna i undervisning genom både föreläsningar och mer praktiska lektioner (tutorials), vilket fungerar jättebra. Jag har egentligen inget negativt alls att säga om det! Sedan att byggnaden är så fantastiskt vacker gör inte saken värre… Manly tycker jag också är en underbart område men en fantastisk strand och härligt uteliv, caféer och restauranger – perfekt för studerande enligt mig.

  Hör gärna av dig om det dyker upp mer frågor.

  Vänligen
  Jenna Hemberg

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *