Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Sista chansen nu kompis!

Hugo

När jag var liten så var jag aldrig den typen som spelade mycket dataspel (eller datorspel för de som vill) men ett spel som jag faktiskt spelade var det med trollet Hugo och det är härifrån dagens rubrik är hämtad. När man bara hade ett ”liv” kvar fick man höra ”sista chansen nu kompis!” och vad passar bättre än detta citat när det nu bara är en dag kvar att söka universitetsstudier för höstterminen 2013?

Igår var det Öppet hus på AF-borgen i Lund och som vanligt på dessa uppdrag var det otroligt roligt att möta alla trevliga (förhoppningsvis) nya studenter. Sista dagen för att skicka in din ansökan för universitetsstudier är imorgon (måndag 15/4) och jag hoppas därför att just du har valt att söka till Service Management-programmet på Campus Helsingborg.

Jag tycker att du ska läsa Service Management för att…

…utbildningen har en nära kontakt med näringslivet vilket är väldigt inspirerande och inte minst ger det dig många möjligheter inför framtiden.

…du blir efterfrågad på arbetsmarknaden, 95% av alla examinerade studenter har arbete eller driver egna företag.

…du får det bästa från både Lund och Helsingborg, du kan vara engagerad i studentlivet i Lund samtidigt som du får plugga i den vackra kuststaden Helsingborg, blir det bättre än så?

Jag hoppas verkligen att just du kommer att söka till detta fantastiska program och att du blir lika nöjd med valet av utbildning som jag är. Har du några frågor så här i sista minuten så svarar jag väldigt snabbt på mail som skickas till stv10vbe@student.lu.se, så det är bara att höra av sig!

Hoppas vi ses till hösten, för det är SISTA CHANSEN NU KOMPIS!

Ha det bra!

HÄR SÖKER DU!

Öppet hus!
Öppet hus!