Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Så här innan sommarlovet…

Så har även jag hittat tillbaka hit – oj, vad tiden har gått fort under det andra året för oss på service management. Det känns som om det var igår vi satt med pannorna i djupa veck och kämpade med organisationsteori, marknadsföring och ekonomistyrning. Just nu befinner vi oss dessutom i sluttampen av vår nuvarande kurs “metod och analytisk färdighet”, och så har halva terminen gått!

Jag vågar påstå att jag befinner mig i en lite speciell studiesituation under det här andra året. Innan jag bestämde mig för att det var service management jag ville plugga läste jag nämligen en fristående kurs på Campus inom turism och platsutvecklng. Man kan säga att det var denna fantastiska kurs som fick mig att bestämma mig, och nu är det så fint att den kursen ingår i programmet under den här terminen. Vilket innebär att jag har SOMMARLOV lagom till påsk (!) eftersom jag kan tillgodoräkna mig kursen.

Sista rycket nu då innan lovet, naaaaajs!

20 mars, 2012

Inlägget postades i

Tänkvärt

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *