Produktutveckling, MDI och Kävlinge kommun

Ny kurs! Produktutveckling med inslag av sensorik och global livsmedelsförsörjning. Har höga förväntningar faktiskt! Finns mycket att lära sig!

Första halvan av kursen läser vi med YTH, den tvååriga livsmedelstekniska utbildningen på Campus, och de har alla jobbat inom olika typer av livsmedelsproducerande företag, allt från restaurang och bar till ABBA och Salico. Vi på Food härstammar lite mer från den akademiska världen så det brukar bli härliga diskussioner under lektionerna tillsammans med lärarna och just nu leds kursen av Jan Blomberg och Torben Olsson från MDI (Marknadsdriven Innovation). De undervisar i hur produktutveckling går till och vilka olika strategier och verktyg man kan använda sig av för att lyckas på marknaden. Hittills har de visat flera praktiska exempel på utveckling och drar in oss i diskussioner om varumärken och “branding”. Riktigt intressant! De ska dessutom tvinga oss att utveckla ett koncept vi tycker saknas i livsmedelsbranschen, ojojojoj…

Imorgon väntar redovisning för Kävlinge kommun angående projektet om specialkost. Usch, nervöst!!!!

Det här inlägget postades i Intressant, Studier och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Lycka till imorgon! Känner på mig att det kommer gå hur bra som helst!

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt