Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Presentation och feedback…

Det var på tok för länge sedan jag bloggade. Anledningen? Projektetarbete och tentaplugg.

Men nu närmar sig tentan med stormsteg och tenta ångesten minskar inte för det, snarare tvärtom. Men lyckligtvis så har jag träffat mina ”tentaplugg kompisar” och vi har planerat in datum vi ska plugga och även exakt vad vi ska åstadkomma dessa dagar(spelar ingen roll om klockan är 01:00, vi ska fixa vad vi planerat). Känns lite lugnande mitt i allt kaos med projektet.

 Hur som helst, imorgon är den slutgiltiga presentationen och sista tillfället för feedback på rapporten. Men det ska bli roligt att se hur det går och hur det har gått för alla andra!

Nej, nu måste jag fortsätta med att plugga och dricka kaffet som kommer hjälpa mig igenom det sista kapitlet för dagen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *