Plugga vs jobba

Har åkt vidare på min sverigeturné och befinner mig nu i Sälen där jag laddar för Tjejvasan och hälsar på gamla kollegor. Varje gång jag kommer hit så är det en del av mig som drar i mig och skriker “Stanna här! Du älskar ju att åka skidor och vara skidlärare! Varför stannar du inte?!”. Jag tror att svaret på min inre röst är “utveckling”. Hur underbart och roligt och gött det än är att jobba, så tror jag inte att det finns ett jobb i världen där du utvecklas lika mycket, hela tiden, som du gör när du pluggar.

Så, jo, jag ska tillbaka till plugget. I 1½ år till ska jag lära mig mer och utvecklas, utvecklas, utvecklas.  Sedan kan jag åka och jobba precis var jag vill.

DSC03602

Backarna lockar!

Det här inlägget postades i Prat om mest ingenting, Studier och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Det där känner man igen och det är precis så sant som det är sagt 🙂

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt