Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

En ny stad, nya människor, nya gator, nytt system.

En ny stad, nya människor, nya gator, nytt system. Listan kan göras lång på saker som är nytt då man flyttar till en ny stad för att plugga. Själv flyttade jag från Finland vilket innebar en totalt ny start i mitt liv.

Jag kom in på programmet Service Management på andra omgången vilket medförde en snabb flytt till Helsingborg. På en vecka skulle fixa allt inför en flytt till en ny stad och ett nytt land. Men nu snart tre år sedan kan jag konstatera att allting har gått bättre än väl.

Jag har träffat underbara människor, lärt känna staden lika väl som min hemstad Helsingfors, och trivs mycket bra med livet. Det kan kännas jobbigt att lämna allt det säkra där hemma men det finns ett ordspråk som säger: “What doesn’t kill you makes you stronger” och det stämmer perfekt. Då jag kom ner till Skåne var jag nervös och trodde att det aldrig skulle gå att känna sig som hemma i en ny stad.

Ta möjligheten att utvecklas som person och få en otroligt bra utbildning! Lämna allt det som känns säkert för en stund och sök in till Service Management och flytta till Helsingborg! Du kommer inte ångra det, det kan jag nästan lova! Det kommer vara nervöst i början men det går över första veckan du är på Campus.

//Wille

07 april, 2014

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *