Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Ny skribent på Service Management-bloggen

Hej på er, 

Nu framöver kommer ni få följa med mig, Emma Larsson, på min sista termin som Service Management student. Jag kommer bjuda er på allt från hur de är att skriva ett examensarbete, små guldgruvor runt om i staden som man har hittat efter att varit bosatt här i tre år, olika tips och trix för att klara skolan och vardagen som student. 

Men först och främst ska ni få veta lite mer om vem jag är. Som sagt heter jag Emma Larsson, jag är 21 år och har bott i Helsingborg i snart 3 år. Mitt studentliv kanske inte är det typiska studentlivet. Jag är inte partypinglan och har aldrig varit en super framåt människa, förens jag började här på Campus Helsingborg. Om dagarna går mycket tid till plugget men utöver det så hittar jag på mycket blandade aktiviteter med mina kompisar och min sambo. Jag spelar innebandy för stadens lag FC Helsingborg, har hittat intresset för paddel, försöker hinna med goda fikor eller luncher, tar långa promenader och älskar spelkvällar. 

Ursprungligen kommer jag från Småland, närmare bestämt Växjö, och har alltid haft ett intresse för mina medmänniskor och att utdela service. Med tiden har jag därför insett att Service Management programmet har passat mig som handen i handsken, jag läser med inriktning Retail, något jag kommer berätta mer om i kommande inlägg. Jag och min skrivpartner har precis börjat med förberedelserna för examensarbetet, vilket är det som ni främst kommer få följa med på. 

 

Emma

 

18 februari, 2020

En kommentar

  1. Barbro Brage

    Ska bli kul att följa ditt arbete

Kommentarsfältet är stängt.