Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Mathilda har ordet…

Det här är det som man normalt sett brukar kalla Välkomstinlägget. Så jag börjar med det, att hälsa just dig varmt välkommen till vår blogg. Den blogg du just nu sitter och läser är ingen vanlig blogg, det är en blogg tillägnad just dig. Oavsett om du går i studietankar, arbetstankar, helt vanliga eller ovanliga tankar finns den här bloggen för dig.

Vi som skriver den här bloggen är nio stycken studenter i åldrarna 20- 24. Vi har alla flera saker gemensamt men det som starkast knyter oss samman är att vi alla läser Service Managementprogrammet vid Campus Helsingborg.

Den här bloggen handlar om hur det är att vara student på programmet och student i staden Helsingborg. Här kommer du att kunna läsa om intressanta och mindre intressanta föreläsningar, roliga och mindre roliga lärare. Du får möjlighet att följa nio helt vanliga ungdomar i vårt vardagliga liv på och utanför Campus väggar. Vi kommer ge dig all tänkbar information om Kåren och allt det roliga som de hittar på internt och för alla oss studenter. Vi kommer att uppdatera från alla de grymma festerna som anordnas av Stampus och oss studenter. Vi kommer att blogga om tentaångest och avsaknaden av den. Vi kommer att analysera vissa kurser in i minsta detalj, andra inte. Vi kommer att tipsa om Helsingborgs riktiga pärlor. Vilket fik som är mest studentvänligt att gå till samt vilket som serverar de godaste kanelbullarna och det billigaste kaffet.

Allt det som en blivande student eller nyfiken person kan intressera sig för alltså.

Om du vill kontakta någon utav oss studenter så finns mailadresser under fliken KONTAKT. Du kanske har frågor som du tycker att vi inte riktigt besvarat? Du kanske undrar var LINA köpt sin klänning? Varför LENA är så fantastiskt smart? Vilket fotbollslag NIKLAS hejar på? Eller så kanske du undrar vilken kaka som är EMMAS favoritkaka? Vad ELIN gör med sitt hår för att det ska se så fantastiskt ut? Varför JAG sjunger O Helga Natt i mitten av juli? Hur IDA gör för att alltid se så söt ut? Vilken låt som är SARAS favoritlåt? Eller vad CAROLIN gillar att äta till frukost?

Inga frågor är för knasiga att ställa. Det är bara våra svar som kan bli lite halvknepiga ibland men det är något som vi frå jobba med 🙂

Hursomhelst. Varmt välkommen till vår blogg. Hoppas att du kommer att gilla den, att det kommer att finnas lite matnyttig information att lägga på minnet samt att den kommer att inspirera dig till att joina oss här på Campus.

Fred och kärlek på jorden

Mathilda Welin Brook
Bloggansvarig
mathilda.welin-brook.936@student.lu.se

24 november, 2009

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *