Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Man har inte roligare än man gör sig

Jag måste erkänna en sak. Ren ekonomi är inget jag tror att jag kommer arbeta med i framtiden, inget fel på ekonomi så, men jag tycker bara inte att det är så himla roligt. Under dagens föreläsning om budgetering flög istället tankarna iväg och började tänka på helt andra saker. Ett fint exempel ser ni nedan! Började fundera på ordet “budget”, och insåg att man kan dela upp det så att det blir lite roligare =) Var tvungen att visa för vännerna brevid, så mitt “roliga” skämt hamnade på den snygga lappen ni ser på kortet!
Humor på hög nivå!
Humor på hög nivå!
04 december, 2009

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *