Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Livet på 25 kvadratmeter

I Helsingborg ryms hela mitt liv på 25 kvadratmeter. På det skulle man kunna säga att jag får plats med ett kök, ett vardagsrum, ett sovrum, en hall och ett badrum. Men då ska man väl tillägga att allt är i miniatyrformat. Jag bor på Bryggaregatans studenthem och hittills har jag trivts jättebra. Det är toppen att börja sin tid som Helsingborgsstudent här, det är nära till det mesta, allt är nytt och fräscht, man har allt du behöver som student (fina sällskapsrum, bra cykelförråd osv) och man träffar mycket folk. Kanske tröttnar man efter ett tag men då är det inte omöjligt att skaffa något nytt. Om man jämför med andra studentstäder har du väldigt många möjligheter!

Lägenhet

Typ såhär ser min lilla lya ut.. Ser ni, jag har till och med balkong! Om ni vill veta mer om studentboende i Helsingborg kan ni gå in här eller här.

23 februari, 2010

Inlägget postades i

Studentliv

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *