Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Kunskap & Framtid 2010

Hej alla läsare!

För drygt ett år sedan besökte jag Göteborg som ambassadör för Campus Helsingborg på Kunskap & Framtid 2009 på Svenska Mässan. Under de tre dagarna träffade jag många nyfikna och blivande universitetsstudenter och fick möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter som Service Management student. Under mässan insåg jag att jag trivdes mycket bra i den dynamiska miljö som Svenska Mässan erbjuder och att jag en dag skulle kunna tänka mig att arbeta här.

I veckan som kommer, mellan den 11 och 13 november, kommer 2010 års Kunskap & Framtids Mässa gå av stapeln på Svenska Mässan. För er som är nyfikna att besöka mässan och träffa studenter från Service Management programmet och ta del av deras berättelser så har jag fyra endagars biljetter till mässan som jag lottar ut. Är det så att ni gärna vill besöka mässan och er gymnasieskola inte gör det så skicka ett e-mail till mig så drar jag fyra lyckliga vinnare.

Lycka till!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *