Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Kandidatexamen är här!

Hej på er, 

Det här blir mitt sista inlägg här på Service Management-bloggen. Varför? Jo för jag fick nu i veckan godkänt på det examensarbete som ni har fått följa med på. Det innebär att jag numera är innehavare av en kandidatexamen från Service Management. Hur de känns? Konstigt. Mitt i hela den pågående pandemin är de bevisligen inte enkelt att söka jobb och då har jag ändå varit igång och sökt sen mars/april. Men jag kämpar på och försöker hitta en arbetsplats för mig. 

Jag vill därmed bara tacka för mig och hoppas ni tyckt det varit spännande att följa med på vår resa från idé till färdigt examensarbete. Därmed lämnar jag nu också över stafettpinnen till nästa studentmedarbetare.

Ha en trevlig sommar!

/Emma

 

11 juni, 2020

Inlägget postades i

Studier