Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Hejdå rättsparadoxer, hej ny vecka!

Jaha, så var det alltså måndag igen vilket innebär nya tag och nya uppgifter. Som jag nämnde i mitt förra inlägg hade vi en hemtenta förra veckan som vi lämnade in i fredags. Det är alltid blandade känslor när man avslutar en tenta tycker jag, och man kan aldrig riktigt svara på om det gått bra eller om man känt att man kanske råkat gå utanför ämnet lite. Tentans 3 frågor rörde sig om; Könsdiskriminering, rättsparadoxer, verbala kränkningar samt en diskussion i FN:s generalförsamling angående ett eventuellt införande av en konvention om äldres mänskliga rättigheter. Saftigt, men intressant & ett nyttigt sätt att lära!

Hur som helst så firade jag att tentan var inne med att jobba. Kuuul, tänker ni! Jag tyckte faktiskt att det var både roligt och skönt att gå till jobbet. Kunde släppa alla tenta-tankar och koncentrera mig på att vara mitt bästa service-jag inför gästerna. Jag jobbar extra på Elite Hotels här i Helsingborg som receptionist för att dryga ut studiebidrag/lånet lite…….och för att det ser bra ut i CV:t……och för att det är så himla kul! 😀

Adventspyntat på Elite Hotel Mollberg

Idag började vi på nästa uppgift: Projektarbete i juridik. Vår uppgift är att analysera ett rättsfall utifrån ett genusperspektiv. En mindre uppsats på ca 20 sidor som ska in i början på januari. Mer uppdatering om det kommer ni få längre fram 🙂

Ha en fortsatt trevlig kväll!

En kommentar

  1. Att motivera sig själv | Service Management Blogg

    […] att försöka se till att veckorna är så pass pluggintensiva att helgerna kan bli helt lediga. Som ni vet så jobbar jag ju ofta på helgerna, men det beror också på att jag tycker att det är så […]

Kommentarsfältet är stängt.