Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

HBG TALKS & PLUGGMYS


I onsdags var det dags för HBG Talks 2018 som ägde rum på Helsingborgs Arena och vi var 20 studenter som hade turen att få köpa biljetter till ett förmånligt pris. Årets tema var Maskinen och Människan med fokus på AI (Artificiell Intelligens) och dess enorma utveckling i dagens digitaliserade värld. En lärorik dag med inspirerande föreläsare och stand up comedy av Robin Paulsson!

Jag brukar ta tillfälligt i akt att gå på liknande event då jag alltid får inspiration att tänka i nya banor kring livsval och framtida arbetskarriärer som vi studenter står inför. Ju mer jag nätverkar med företagare från näringslivet desto mer känner jag hur relevant min utbildning är – Service Managemen

Bild på den supergoda lunchen vi blev serverade! 

 

 

 

 
Denna veckan har jag hängt en del på Råå, som ligger 5 km söder om centrala Helsingborg. Grillat korv, gått promenader längst havet och haft pluggfrukost hos en vän. Tycker verkligen om att göra något roligt av plugget emellanåt, pluggmys brukar jag kalla det. Plugget blir helt enkelt vad man gör det till! ;-).

Helgen kommer bestå av tentaplugg och förberedande av ansökning till utlandsstudier för termin 5. Vill så gärna åka iväg!