Hälsningar från Boeing 737!

Hej på er kära läsare!

Sista tentan skriven för i år och nu är det dags för jullov! Lovet kommer verkligen att behövas. Efter denna termin har jag märkt att det krävs mer arbete med skolan än vad det krävdes då vi gick i ettan. Tempot har helt enkelt ökat. Sitter nu på flyget som skall ta mig till Spanien och Puerto Banus. Skall vara hela jullovet där då min pappa är bosatt där. 

Under min resa kommer jag att jämföra servicekvaliten i Spanien med servicekvaliten i Sverige. Det skall bli intressant och se hur det skiljer sig åt.

Skriver snart igen då jag fått tillräckligt med material för min “miniforskning”.

GOD JUL TILL ER ALLA!

/ Wille

Om Wilhelm Öhman

En glad finne som har flyttat till Helsingborg från Helsingfors för att plugga det jag gillar. På fritiden fotar jag mycket och älskar att träna! Frågor? Maila: wilhelm.ohman@gmail.com
Det här inlägget postades i Studentliv, Tourism. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt