Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Gott nytt år!

Detta är mitt första inlägg på bloggen vilket även lyckades bli det första inlägget 2018! Så jag börjar med att önska Gott nytt år till er alla!

Jag heter Sofia och läser programmet Equality & diversity management. Jag är nu inne på mitt sista år och börjar alltså snart den sista terminen, med skräckblandad förtjusning. Och då är det kandidatuppsatsen som är skräck och examen förtjusning. 🙂

Under hösten har vår klass haft valbar termin där vi fått möjlighet att praktisera, läsa valfria kurser eller studera utomlands. Jag har under denna tid läst kurser på distans medan jag spenderade några månader i Frankfurt, av alla ställen. Jag tänkte berätta mer om denna vistelse och hur det var att plugga på distans i ett annat inlägg. Det har iallafall varit skönt med omväxling i både miljö och studier och hösten gick väldigt fort förbi. Nu är jag tillbaka i min hemstad Malmö igen. Så nu är det bara att ställa om och göra sig redo för nästa termin!

Vi hörs!

07 januari, 2018

2 comments

  1. Salina D

    Hallå Sofia! Så gött med en EDM:are som bloggar 🙂 Från en annan som läser EDM år 1, kan du inte skriva lite vad EDM är/handlar om för de som hamnar här och har dålig koll? Vore även kul att höra ditt perspektiv som snart är igenom!

  2. sofiapalmkvist

    Hej! Tack för din kommentar 🙂 Bra förslag, det kan jag absolut göra!

Kommentarsfältet är stängt.