Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Gör din röst hörd!

I helgen hade jag besök från min hemstad Göteborg och jag tog med hela gänget till Dunkers. Dunkers Kulturhus har just nu en utställning om Astrid Lindgren som opinionsbildare och om att göra sin röst hörd, vilket är en utställning jag velat gå på ett tag men inte blivit av. 

 

Utställningen var verkligen fint ordnat och vi lyckades pricka in en tidpunkt då det var ganska lugnt. Ville man kunde man lyssna på stycken från böckerna, läsa brev Astrid skrivit till bland annat finansministern och bläddra i hennes böcker. Förutom att jag hade kunnat tänka mig en dubbelt så stor utställning levde den verkligen upp till mina förväntningar.

Utställningen finns på Kulturhuset fram till den 28e april och heter #ingenlitenlort. Vi alla i sällskapet kom fram till att det är en utställning som passar alla åldrar och blir lite vad man gör det till. Det var kul att se kanske en lite ny vinkel av allas älskade Astrid Lindgren, vilken jäkla Power-lady. Grym förebild. 

Utsikten från Dunkers är inte heller något att klaga på, eller vad säger ni? Hoppas ni har en fin vecka. 

 

Julia