Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

God morgon torsdag!

Jag ska börja med att berätta hur jag startade dagen i går, jag och en tjej från min klass, Amanda, var på Frukostmöte med Campus Vänner på skolan kl.07.30. Det var en väldigt trevlig start på dagen, man fick frukost och lyssnade på bland annat Mats  Johnsson som är ansvarig för programmet vi läser, Logistic Service Management, och även en representant från företaget Nowaste Logistic AB. Nu är det min tredje gång jag lyssnar på någon form av presentation av företaget Nowaste, men det var lika trevligt denna gång!

Denna veckan är en väldigt intensiv vecka då vi har ett projektarbete (i grupp) som startade i måndags och ska lämnas in nu på måndag, alltså har vi en vecka på oss. I vår grupp har vi som mål att lämna in redan i morgon, fredag, för att kunna få helgen lite ledig. Jag tror vi kommer att lyckas med det. Hittills har vi följt vår planering bra. Efter frukostmötet samlades gruppen och vi arbetade några timmar tillsammans. Nedan är en bild på Amanda när hon och jag pluggade ihop och även en bild på Campus innergård. Hur fin är inte den utsikten trots dåligt väder?

Nästa vecka startar andra delen av vår kurs Organisation och Marknadsföring, alltså marknadsförings-delen, det ska bli väldigt kul. Jag har ganska höga förväntningar faktiskt.

Nu ska jag skriva en slutdiskussion på vårt arbete hemifrån och senare i dag ska jag in till skolan för handledning av projektarbetet. Vi har lite frågor kring hur man hänvisar/refererar till empiriskt material i en rapport, det är något som jag och de andra i gruppen aldrig gjort tidigare. Hoppas på bra svar!

Julia