Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

God Jul!

Hej bloggen!

Idag är det måndag och det börjar dra ihop sig inför julen, trots det oerhört grå och regniga Helsingborg utanför fönstret. Den sista tiden går åt till att arbeta på en gruppuppgift som vi i januari ska diskutera på ett digitalt seminarium. Idag har jag suttit med min grupp på Messenger och skrivit om olika maktperspektiv på ledarskap. Samma sak planerar vi att göra imorgon, sedan tar vi jullov! 

På universitetet varar höstterminen några veckor in i nästa år, så vi har två inlämningar och en hemtenta kvar innan vi påbörjar en ny kurs. Den första kursen på vårterminen är en inriktningskurs och för mig som går sista terminen på Retail innebär det att jag ska lära mig om affärsutveckling. I kandidatprogrammet Service Management läser du 75% av kurserna tillsammans med alla inriktningar, medan resterande 25% består av inriktningsspecifika kurser. Dessa kurser är olika för inriktningarna, och studeras därmed i lite mindre grupper. De inriktningsspecifika kurserna har varit några av de mest intressanta tycker jag, eftersom man har möjlighet att djupdyka i ett ämne, så det ser jag fram emot. Mer om det nästa år! 

/Frida

21 december, 2020

Inlägget postades i

Studier