Framtidens sätt att föreläsa?

Hur tror ni att framtidens föreläsningar kommer att se ut? Tror ni att vi i all framtid kommer att gå till skolan för att lyssna på en professor som föreläser? Framtill igår trodde jag att vi alltid kommer att gå till skolan för att gå på en föreläsning. Igår öppnades dock mina ögon för ett annat sätt som kanske någon gång kommer att vara aktuellt. På personalmötet med Student Network var det meningen att vi skulle ha en traditionell föreläsning med Joakim Jardenberg. Tyvärr hade han blivit sjuk och kunde inte närvara och lösningen blev att vi hade en “videokonferans“; han satt hemma framför datorn och vi satt på SHIP för att lyssna på honom. Jag tror att detta kommer bli framtidens sätt att föreläsa; eleverna/studenterna sitter i mindre grupper eller själva hemma och lyssnar på föreläsaren som sitter på sitt kontor eller hemma.

22116_10151195770001946_1621993017_n bild copy bild

 

Om Wilhelm Öhman

En glad finne som har flyttat till Helsingborg från Helsingfors för att plugga det jag gillar. På fritiden fotar jag mycket och älskar att träna! Frågor? Maila: wilhelm.ohman@gmail.com
Det här inlägget postades i Bilder, Föreläsningar, Intressant, Tänkvärt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt