Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Första fredagen i December

Hej på er!

Tänk att det redan är December, vart tar tiden vägen? Det är i dag fredag och jag har parkerat mig vid mitt skrivbord i pyjamas för att plugga hela dagen. Jag har precis lämnat in en reflektion av en workshop vi hade i veckan. Reflektionen skulle vara på 300 ord så det gick ganska så snabbt att skriva ihop den. Nu är det fokus på projektarbete, ett utkast på minst 2000 ord ska in på söndag och min förhoppning är att slippa sitta och skriva i helgen. Kursen vi läser nu heter Förändringsprocesser i Försörjningskedjan och projektarbetet har fokus på just förändringsprocesser. Vi i min grupp studerar företaget Specialplast Wensbo AB och har mycket fokus på mätning.

Personligen är det först nu jag märkt av att det verkligen är mörkt ute om dagarna. I helgen stökade jag fram lite julpynt och tycker att det blir stor skillnad på humöret av lite tända ljus i fönstret. Motivationen går uppåt av det i detta mörker. Har ni börjat pynta något? Det är många som har mycket nu innan jul, själv har jag även tagit på mig en del jobb. Till er som är i samma sits vill jag bara säga, kämpa på! Det är snart jul och då får vi studenter faktiskt lov att unna oss lite ledighet även om det väntar tentor i januari.

 

Nästa vecka väntar studiebesök för oss som läser logistik år två. Vi ska besöka företaget Nederman som finns här i Helsingborg, sådant är alltid kul! Vill ni få en inblick i detta kan ni följa Servicemanagement på instagram. Det är jag och Sandra som har hand om Servicemanagement på instagram och där får ni följa med oss i vårt studentliv, studiebesök, events och mässor med mera.

Julia