Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Examensarbete

Hej bloggen!

Nu har vi satt igång med examensarbetet på allvar. Igår hade vi vår andra handledning och idag sitter jag och min skrivpartner Julia och arbetar med att samla in tidigare forskning för att formulera vår problembakgrund. Ämnet vi har valt att skriva om är kundens användning av mobiltelefon när den handlar i butik och hur detta påverkar butikspersonalens roll och arbetsuppgifter. För oss kändes det som ett spännande val eftersom vi båda upplevt på våra jobb i detaljhandeln att just möjligheten för kunden att själv söka upp information om produkter och sortiment ställer nya krav på de butiksanställda. 

Viktigast för oss i den här processen är nog att hålla oss till det tidsschema vi har lagt upp, för att slippa stressa de sista veckorna. Vi ska genomföra intervjuer, vilket vi av erfarenhet vet är väldigt tidskrävande. Men, det ska såklart bli jättekul att komma igång med arbetet och jag ser fram emot resultatet! Det ska också bli roligt att läsa andras uppsatser vid opponeringen i juni. 

För övrigt tänkte jag bara påminna om att den sista anmälningsdagen för höstterminens kursstarter närmar sig. Den 15 april är sista dagen du kan anmäla dig på antagning.se!

/Frida

09 april, 2021

Inlägget postades i

Studentliv Studier