Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

EXAMEN – Tack för mig

Hej allihopa! 

Jag tänkte ge en sista uppdatering från mig kring vad det är som hänt de senaste månaderna. Maj månad var en hektisk månad där jag tillsammans med alla andra studenter skrivit examensarbetet.  Examensarbetet skrevs under 10 hela veckor och den 25 maj lämnandes den äntligen in.

För exakt två veckor sedan, den 7 juni var det examensceremonin. Examensceremonin var organiserat på ett grymt sätt av Agora gänget och skolan och det är definitivt en dag jag aldrig glömmer. 

Nu när jag reflekterar tillbaka på mina tre år här har det varit utmanade men mest av allt lärorika år med läsning och pluggande av tusentals sidor av kurslitteratur, vetenskapliga artiklar, case med mera. Jag är tacksam för all kunskap kring alla ämnen som ledarskap, marknadsföring, organisation, strategi, ekonomi, med mera jag har fått av programmet och den höga standarden som Lunds Universitet har visat. 

Nu är det dags för ett nytt och spännande kapitel i livet.

Tack för dessa åren och tack för all kunskap. 

/ Medina 

 

 

 

21 juni, 2022

Inlägget postades i

Ambassadörsuppdrag