Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

ENERGIFYLLD ONSDAG

Godkväll alla glada! 
Vilket härligt väder vi har haft idag! Är det något jag aldrig får nog av så är det solen, energiboost x 1000! 
Bild över Campus parkering och hamnen i Helsingborg.  

Idag hade vi vårt första möte som projektgrupp för Agoradagen 2019 vilket är en företagsmässa riktat till studenter på Campus och äger rum 27 februari.  Studentföreningen Agora står bakom projektet och vi är en grupp på totalt 13 medlemmar som ska planera eventet. Min roll är staffansvarig med huvuduppgift att rekrytera alla staffare vi behöver hjälp av under Agoradagen. Ser framemot detta projekt jättemycket och att få arbeta tillsammans med detta härliga gäng, kommer bli grymt! Tipsar verkligen om att engagera sig i studentlivet, utöver alla härliga människor du lär känna får du massvis med erfarenheter!

Annars har jag varit i skolan hela dagen, haft en föreläsning och sedan har jag suttit med ett gäng kursare och jobbat på en seminarieuppgift som ska lämnas in på fredag. Jag läser just nu en kurs i Organisation och marknadsföring vilket, enligt tidigare studenter, ska vara en av de tuffare kurserna på programmet. Således gäller det att planera sin tid väl och hela tiden försöka ligga i fas med plugget. Viktigast av allt är att tänka positivt ;-).

Sofiero slott.

Solen har lockat hela dagen så efter några timmars plugg gav jag mig ut i det fina vädret. Hoppade på cykeln och trampade bort längs med vatten till Sofiero där jag promenerade runt. Har aldrig varit där tidigare så det var på tiden. Tipstips om ni vill ha nya utflyktsmål! Vet att dem kör ljusstämning på Sofiero i början av november, hört att det ska vara värt ett besök.

Imorgon har vi inget schemalagt så då tänkte jag passa på att börja tentaplugga! Ha en fortsatt fin vecka, vi hörs! 🙂

Bästa hälsningar,
Sandra

PS. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar, alla frågor är välkomna, stora som små!

En kommentar

  1. Salina D

    Kul! Kan inte du berätta mer om hur processen gick till? Förstår det som att du läser EDM, och för oss som läser andra året verkar det vara rätt svårt typ. Och ska du vara borta ett år?

Kommentarsfältet är stängt.