En spännande vecka……

Hej igen,

Så har ytterligare en vecka gått och måndag morron infinner sig igen. Just nu känns det som om mina veckor består av två dagar, måndagar och fredagar, vad som händer där emellan kommer jag knappt ihåg………..

Vi som går tredje året på Food Service Management har fortsatt att jobba med våra projektarbeten och det är bara att fortsätta i samma spår denna vecka som kommer men med ett undantag, på onsdag och torsdag skall jag och några kursare iväg till Lund för att gå på Packbridges Top Packaging Summit.

Packbridge är ett internationellt nätverk och förpackningskluster som med jämna mellanrum bjuder in till föreläsningar och seminarier för oss som är intresserade av vad som händer inom förpackningsindustrin. Många av de företag som finns representeras på Packbridge är livsmedelsföretag eftersom förpackningar naturligtvis är en stor och viktig del av livsmedelsindustrin.

Att gå med som studentmedlem i olika föreningar och nätverk är ett jätte bra sätt att knyta nya kontakter och få en lite djupare insikt i hur olika industrier och branscher fungerar, ett perfekt sätt att komplettera det teoretiska man lär sig i skolan med hur det ser ut i praktiken. Jag ser verkligen fram emot att få ta del av två dagar i Lund, kanske kommer jag att hitta flera nya spännande företag som kan läggas till listan på intressanta företag att jobb för…….. nog bäst att se till att mitt CV är uppdaterat!!

Sköt om er, vi hörs nästa vecka. Då lite mer om vad som hände på Packbriges Top Summit möte.

Helena

Om helena

Hej, jag heter Helena och läser sista året på Food Service Management. Anledningen till att jag valde FSM är att jag älskar mat och vill jobba med livsmedel i framtiden. Att jag valde FSM ångrar jag inte en sekund, det är ett jätte roligt program som ger en bra grund för att jobba inom många olika områden inom livsmedelsbranschen.
Det här inlägget postades i Utbildning. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt