Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Det börjar närma sig slutet

Hej på er, 

Nu börjar slutet på mina tre år närma sig sitt slut. Jag tar mig an framtiden med både glädje och vemod. Idag den 28/5 är dagen som vi avgångsstudenter ska lämna in vårt examensarbete i fysisk form och därav går vi in på sista veckan som studenter på Campus Helsingborg. Denna veckan började med att vi hade en slutgiltig handledning för att fixa lite småsaker inför dagens inlämning. Det enda vi egentligen fick påbackning på var att strukturera om och konkretisera vårt sista avsnitt som består av en diskussion och slutsats. Men nu efter att allt är fixat och vi känner oss nöjda var det trots allt dags att skicka in det via Canvas och lämna in det i institutionens behållare. 

Vad som väntar nu är i alla fall oklart för mig. Vilket har varit en bieffekt på den pågående pandemin. Jag har sökt massssssooor av jobb, men har tyvärr inte fått en anställning någonstans ännu. Därför är en sak jag rekommenderar att göra för att ha en ”säkrad framtid” att söka fortsättningskurser i något som intresserar dig. Det finns ofta möjlighet att söka både sommarkurser eller kurser som startar i höst. Jag har till exempel sökt kurser inom marknadsföring för att bygga på kunskaper som jag tyckt varit intressanta under dessa tre åren. 

Detta innebär också att min tid som studentambassadör snart är över. Därmed också min tid här på Service Management-bloggen. Därför vill jag nu bara förmedla att alla ni som har en tanke på att hjälpa institutionen, ta möjligheten att vara studentambassadör. OCH jag tänker också att jag avslutar med en frågestund. Har du frågor om campus, utbildningarna, studentlivet eller liknande…? Lämna då gärna en kommentar så ska jag besvara allt i ett sista inlägg. 

28 maj, 2020

Inlägget postades i

Studentliv Studier