Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Back to reality

Nu är man tillbaka i verkligheten igen. Efter att ha befunnit sig i pre och post Nollningsvakuum under de senaste fyra veckorna känns det skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Vi kör på för fullt med vår femte kurs på Service Managementprogrammet. Den ökända MOLen. Hatad av många, älskad av få. Jag gillar den hittills. Högre tempo än i tidigare kurser och mer omfattande läsning men jag gillar det hittills. Jag känner för första gången att jag ligger före. En väldigt skön känsla i Universitetsvärlden där allt går i turbohastighet. Idag har vi föreläsning i Klassisk Organisationsteori. Ser fram emot att lära mig mer om F.W Taylor, Mayo och Fayol.

Idag är det även Företags Kickoff en liten mini-Agoradag med en massa företag representerade. Jag står för MiH Future och det ska bli fantastiskt roligt att drafta lite nya förmågor 🙂 Idag har vi även blogglunch med alla fantastiska bloggare så det ser vi fram emot.

14 september, 2010