Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Att hålla koll på saker och ting.

Just nu pågår det en hel massa grejer: tenta på måndagen, jobba lite då och då, fester, mentorsträff, åka till Finland, träna, betala räkningar, frukostklubb etcetc listan kan göras lång. Så ibland  kännas det bara att man har så mycket grejer att hålla koll på så att man blir tokig. Så är det ivarjefall för mig. MEN för ett par veckor sedan gjorde jag ett beslut som jag aldrig kommer att ångra; jag köpte en kalender! Tidigare har jag använt min kalender i mobilen men tycker att det är mer behändigt att ha en “traditionell” kalender. Kanske för att den blir mer personlig och man kan även skriva upp diverse anteckningar. Det går även betydligt snabbare att kolla upp hur t.ex. veckan ser ut som man har en “vanlig” kalender. Jag rekommenderar verkligen att alla ni som läser denna blogg köper en kalender en kalender. Det hjälper verkligen en då man kan se veckan i sin helhet. Nedan en bild på min KAOS-kalender.

bild

 

 

 

 

21 mars, 2013

Inlägget postades i

Okategoriserade

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *