Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Att bo i Helsingborg

Utsikt från terasstrapporna ner mot Kullagatan.
Utsikt från terasstrapporna ner mot Kullagatan.

Hej på er, 

En oro som jag själv vet kan finnas över att börja plugga i en ny stad är hur man ska hitta ett boende. Här i Helsingborg finns flera olika möjligheter för dig som är student. På Helsingborgsstudent.se presenterar Helsingborgs Stad de studentboenden som finns runt i staden, men de finns även flera andra hyresvärdar. Men om du inte vill bo på något av stadens studentboenden finns stora möjligheter att få första- och andrahandslägenheter. Som student på Campus Helsingborg har du även möjligheten att engagera dig i Lunds studentliv, vilket innebär att du även därigenom kan skaffa en bostad, exempelvis korridorboenden.

Vad jag med andra ord vill förmedla till dig som ska börja studera i Helsingborg är att du inte behöver känna oro över just bostaden. För här finns det flera olika möjligheter att hitta en bostad som passar dig. Hoppas i alla fall att jag lyckades lugna din oro lite nu när det börjar närma sig. 

En kommentar

  1. Lediga lokaler Helsingborg

    Eleven bör också vara medveten om platser där de kan ha en ordentlig studie. Många coworking-utrymmen i Helsingborg erbjuder ett personligt skrivbord på ett vackert kontor med höghastighetsanslutning till internet till ett överkomligt pris. För de studenter som kanske inte har en ordentlig studie hemma eller på campus, se till att kolla in andra ställen som kan hjälpa dig att studera.

Kommentarsfältet är stängt.