Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

Ansökning HT 2018

Nu är det nära sista ansökningsdag, 16 april 24.00!

Kandidatprogrammen i Service Management erbjuder en bred utbildning där du har möjlighet att gå många vägar efter examen oavsett vilken av inriktningarna du väljer. På följande länkar kan ni läsa mer om de olika kandidatutbildningarna på Lunds Universitets hemsida:

EDM
Equality and Diversity management riktar sig till dig som vill arbeta nationellt eller internationellt med genus-, jämställdhets- och mångfaldsfrågor i privata eller offentliga organisationer och verksamheter. Utbildningen handlar om hur man kan skapa både affärsnytta för företag och rättvis utveckling för medarbetare och kunder.

Health
Är du intresserad av att driva och organisera verksamheter på hälsomarknaden? Vill du också lära dig att analysera och ta fram strategier och affärsidéer för företag och organisationer? Då ska du läsa programmet i service management med inriktningen health management.

Retail
Inriktningen retail management ger dig färdigheter att organisera, driva och utveckla företag och organisationer inom detaljhandeln. Detaljhandeln är en av de största näringsgrenarna i landet och innefattar allt från mode och inredning till hemelektronik och dagligvaror. 

Logistic
Detta är programmet för dig som är intresserad av logistik i olika typer av organisationer samt utveckling av management och service kring logistik-organisationer.

Tourism & Hotel
Vill du arbeta med värdskap, ledarskap och innovation inom turismnäringen eller hotellbranschen? Då ska du läsa programmet i service management med inriktningen tourism & hotel management.

På länkarna finns också information om vilka kurser du läser i de olika programmen, hur behörighetskraven ser ut samt intervjuer med tidigare studenter. Jag slår ett slag för EDM-utbildningen, som är en viktig och välbehövlig utbildning för att nå ett mer rättvist och jämställt samhälle!

Lycka till i sökandet!

/Sofia

14 april, 2018