Service management blogg

Morgondagens ledare bloggar om studentlivet

AGORA-dagen

Hej på er, 

Idag var dagen då AGORA-dagen 2020 gick av stapeln. Vad innebär då AGORA-dagen? Det är en arbetsmarknadsmässa på Campus Helsingborg där företag och student får möjligheten att stråla samman med möjligheten att utbyta kontakter. Kontakter som kan vara värdefulla i framtiden, eller som kan medföra att du får ett extrajobb under din studieperiod. AGORA-dagen har även evenemang som föreläsningar med inspirerande personer (i år: Johannes Hansen & Andreas Pitlik) eller speed-dating där studenter har möjlighet att sitta ner och prata med företagen. Dagen är främst till för studenter som pluggar Service Management, Logistic Management och Strategisk Kommunikation. Tycker du att AGORA-dagen är intressant kan du alltid söka in till projektgruppen för eventet. Dagen arrangeras nämligen av studenter från de olika programmen. 

Mitt syfte med mässan i år som utgångsstudent var såklart att knyta kontakter som jag tror kan bli viktiga för mitt arbetsliv. Men sen är det alltid kul att delta i de tävlingar och utlottningar som finns. På grund av det rådande Coronaviruset var det dock färre antal företag på plats i år än tidigare år. Men jag lyckades knyta till mig ett antal kontakter som jag tror kommer vara väsentliga och relevanta för mig. 

Något som kommuniceras i Service Managements sociala kanaler under de kommande dagarna är att öppet hus den 19 mars har ställts in. Därför kommer institutionen istället att genom studenter att kommunicera hur det är att plugga på Campus och programmen. Så håll utkik på Facebook (Service Management och tjänstevetenskap, Lunds Universitet) eller Instagram (Servicemanagement) så kommer ni får information om detta istället för det öppna huset.

12 mars, 2020

Inlägget postades i

Event Logistics Tourism & hotel