Vi som skriver


Service management, Tourism
Saga Kjell
Alla Sagas inlägg

Jag heter Saga, är 21 år gammal och nyinflyttad från Stockholm. Efter något av en jorden-runt-resa så hamnade jag här i vackra Helsingborg och läser nu Service Management programmet med inriktning Turism (Och stormtrivs!). Events & Happenings, äventyr och resor ligger mig varmt om hjärtat. Jag är tjejen som gärna gör allt på samma gång och helst i ett mega högt tempo. Skicka mer än gärna ett mejl till mig om ni undrar något om allt och inget, så lovar jag ett fint mejl tillbaka!
Skicka ett mail till Saga.Service management, Tourism

Nora Johnsson
Alla Noras inlägg

Mitt namn är Nora och jag läser Service management tourism, tredje terminen. Jag är 23 år gammal och kommer från de Småländska skogarna. Att ha många bollar i luften är något jag älskar, både i skolan och utanför. Detta året arbetar jag även som SI-ledare för våra nya studenter vilket jag kommer skriva mer om. Jag reser så ofta jag kan, älskar att åka både snowboard och skidor, tränar gärna och givetvis umgås jag endel med mina vänner. Service management är en utbildning som verkligen fallit mig i smaken och jag hoppas att jag på bästa sätt kan förmedla min erfarenhet och även nuvarande studier på bästa sätt!
Skicka ett mail till Nora.Service management, Hotel & Restaurant

Vendela Öberg
Alla Vendelas inlägg

Jag heter Vendela och är 22 år gammal. För drygt 2 1/2 år sen så flyttade jag ner till Skåne. Då började jag plugga olika strökurser i Lund för att till sist hamna på Campus Helsingborg. Nu läser jag andra året på Service management med inriktning hotel & restaurant, vilket är superkul! Utöver skolan så är jag en hejare på att fika, använder Netflix-kontot flitigt, släpar iväg mig till gymmet ibland, dricker gärna te med mina vänner och njuter av att bo i en studentstad med mycket liv 🙂
Skicka ett mail till Vendela.


Agnes_150x150Logistics service management
Agnes Allgén
Alla Agnes inlägg

Agnes är mitt namn och jag är 23år gammal. Jag läser andra terminen på Logistic Service management. Utanför skolan är jag en driven och engagerad tjej i allt från nationerna i Lund till examens projektgruppen på Campus Helsingborg. Jag är lite av ett träningsfreak samt matentusiast så tiden som finns över spenderas oftast i köket, på gymmet, i stallet eller ute på en PW. Två starka personligheter som man beskriver mig bäst med är social och hjälpsam så var inte rädda för att skicka iväg ett mail till mig om ni har några frågor eller funderingar.
Skicka ett mail till Agnes.


Logistics service management
Anton Brandt
Alla Antons inlägg

Jag läser andra året på Logistics Service Management. Ursprungligen från Göteborg men redan spenderat fyra år i Skåne. Fem intressanta saker om mig:

  1. Älskar Arsenal.
  2. Är topp fyra bäst i skolan på att laga mat.
  3. Älskar torsdagspubben.
  4. Är orimligt konflikträdd.
  5. Älskar tydlighet.

Skicka ett mail till Anton.


Master’s programme in Service management, Tourism
Anna Grechina
Read all post from Anna

Hi! On receiving Lund University Global Scholarship last year I was able dive into the students’ life once again, change my life and start learning from the best traditions of Swedish education. Being a second year Master Student in Service Management: Tourism, I am willing to share my experience, insights and best practices of the studies & life in Skåne. I am a very curious and energetic person who is always inspired by exploring new places, finding creative ideas and making them work in reality.  I am fond of positive people, sports and by all means fika.
Send an email to Anna.