Torsdagsrestaurangen

Hej allihopa! Back on track… Sista seminariet denna termin är gjord, studierna är igång och nästa vecka börjar nya kursen! 🙂

Igår drog Torsdagsrestaurangen på Helsingborgen igång igen och mitt matlag fick äran att servera. Matlaget i köket lagade en supergod kycklinggryta med curry och äpplen, samt rödbetor m. getost till förrätt och en vaniljecheesecake med färska blåblär som efterrätt. Superkul sidan-om-aktivitet att vara engagerad inom vår kår Stampus och hjälpa till i restaurangen som då är öppen varje torsdag. Annars är det perfekt att dra med några kursare och äta en god och generös middag för en billig peng en grå torsdag!

Ett stycke gamla bilder in-the-action och sista bilden är snodd av Elin som instagrammar för institutet på Servicemanagement (följ, följ!)

Nu tar jag helg! Denna avslutade termin firas med kvällsmys med ost å kex och Sangria tillsammans med några kursare. Belöningen och det bästa med universitetet: Att bocka av saker och vara riktigt stolta över det!

Trevlig helg!

/ Saga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt