Nya utmaningar!

Kära läsare!

Hoppas ni har det bra i vinter & jul yran! Snart är det dags för lite efterlängtad ledighet & julmys, vilket jag ser fram emot!

Idag önskar jag dela med mig av riktigt goda nyheter! För två veckor sedan var jag på intervju för en projektkoordinator tjänst på min nuvarande arbetsplats, fast på en annan avdelning. Intervjun tyckte jag själv gick jättebra (till skillnad från den jag berättat om tidigare) & tjänsten lät verkligen spännande & intressant! En perfekt utmaning för mig!

I två veckor har jag därför gått som på nålar & väntat på besked & i början av veckan kom det! Jag fick tjänsten!! Glädje i hela kroppen & lyckoönskningar från alla mina nuvarande arbetskollegor. Det känns underbart att få en tjänst som passar en som handen i handsken. Jag har verkligen haft tur!

Trots att jag har sökt många många jobb & knappt fått någon respons så menar jag att arbetsmarknaden idag handlar om att inte ge upp. Det gäller att kämpa på & utnyttja de möjligheter som dyker upp på vägen. Vill man något tillräckligt mycket så går det tillslut, det blir kanske tar ett eller två sidospår för att komma dit!

Kämpa för era mål & drömmar!

Det här inlägget postades i Intressant, Prat om mest ingenting, Studentliv, Studier, Tänkvärt, Utbildning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

KOMMENTARER

  1. Grattis, vad glad jag blir!!! Vad du är bra 🙂

  2. Grattis Carolin!

  3. Vilken glad nyhet. STORT grattis till tjänsten Carolin,
    Ha en skön jul och lycka till med nya jobbet.
    Kram Anna.

  4. Tack så mycket 🙂

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt