Hösten är här

Hej på er!

Det var verkligen längesen sist ni fick höra ifrån mig… Jag hoppas att ni alla mår bra i höstvädret! Det är inte klokt vad tiden springer iväg. Nu inleder vi snart november och jag håller redan på med att avsluta den fösta kursen på mitt sista läsår på Campus. Det känns overkligt, snart har jag en kandidat i Service Management Health. Två månader av höstterminen har alldeles strax passerat och tankarna om framtiden börjar verkligen ta vid. Vad kommer jag att befinna mig nästa höst? Vill jag läsa en masterutbildning? Ska jag börja arbeta och inleda karriären på riktigt och vad vill jag i så fall arbetat med? Vilka arbeten kan jag söka?

Det är inte lätt att veta vad man vill… men jag både hoppas och tror att pusselbitarna ska falla på plats under läsårets gång. Många gånger tror jag även att rena tillfälligheter lär visa vägen. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på det, utan istället koncentrera mig på att fullfölja resterande kurser väl. Dock blir jag smått deppig under hösten 😉 då jag inte alls är någon person som gillar att det går mot mörkare tider, därför gäller det att liva upp dessa månader med saker som får en att må bra! Att koncentrera sig på att prioritera det som får en att prestera så bra som möjlig. För mig handlar det om att umgås med vänner, träna och att försöka att inte ta på mig allt för mycket ansvar (ibland har jag en tendens att göra så 😉 ) utan att istället lägga fokus på vad just jag faktiskt behöver. På så vis tror jag att tiden kommer att fortsätta gå undan och innan vi ens hinner reflektera över det, är våren på ingång. Som jag längtar!

Nej, nu måste jag tillbaks till böckerna!
Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Kram
/M

Om Malin Paradis

En positiv, ödmjuk och idrottsintresserad tjej som brinner för ledarskap, service och hälsa. Läser på kandidatprogrammet Service Management första året. Frågor? Maila gärna till: paradis.malin@gmail.com
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Skriv en Kommentar

* Obligatoriskt